Followers

Jika Blog Anda Belum Tersenarai, Masukkan URL Blog Anda Disini.

Wednesday, January 26, 2011

Ranking Terbaru Blog Mesra Barisan Nasional Oleh Top Ranking Online 1.

Ranking terbaru dari blog mesra BN yang dikeluarkan oleh Top Ranking Online 1 telah menunjukkan persaingan yang sengit diantara orang lama dan orang baru. Peningkatan yang mendadak dari blog-blog baru mula menguasai carta walaupun ranking sepuluh teratas masih dikuasai oleh blog-blog orang lama.

Kali ini ulasan tidak diberikan kepada Malaysian United kerana blog beliau mempunyai kepentingan dalam carta kali ini. Blog Malaysian United telah meningkat begitu tinggi dari kedudukkan tangga ke 49 kepada tangga ke 14 dengan peningkatan sebanyak 35 mata. 

Seperti yang pihak kami ramalkan yang blog tersebut akan berada didalam Top 10 sekiranya ia boleh bertahan dengan penulisannya. Kami telah memberi blog tersebut kredit selama 3 minggu untuk sampai ketangga tersebut.

Blog Tun Mahathir masih kekal ditangga 11 dan blog DS Najib Tun Razak naik 6 anak tangga dari 32 kepada tangga ke 26. Pihak kami  memasukkan secara beperingkat blog-blog baru yang berpotensi sebanyak 10 blog dan dengan itu 10 blog tersingkir daripada Top 100.

Apa yang menarik perhatian kami, blog yang berada di ranking 10 ribu keatas (ranking Malaysia) mungkin tidak akan tersenarai dan ini akan memperlihatkan blog-blog saling kejar mengejar. Kedudukan terbaru mengikut aturan,
  • 13 blog kekal tanpa berubah kedudukkan.
  • 30 blog meningkat anak tangga.
  • 47 blog telah turun dari kedudukkan.
  • 10 blog terkeluar dengan kemasukkan 10 blog baru dalam senaraian kami.
Tahniah kepada semua blog yang berada dalam Top 100, tetapi jangan terlalu gembira kerana apa-apa pun boleh berlaku pada ranking yang akan datang disebabkan ada blog yang belum kami senaraikan lagi.

KEDUDUKAN DALAM TOP RANKING PADA
26 JANUARY
BLOG
RANKING ALEXA
KEDUDUKAN PADA
TURUN NAIK BLOG
1
GERAKAN ANTI PKR
300
1
334
0
2
HOUSE PK
370
2
400
0
3
PAPA GOMO
378
3
414
0
4
THE UNSPINNERS
434
4
445
0
5
MIM
450
5
475
0
6
GELOMBANG RAKYAT
480
10
715
+4
7
RBF ONLINE
571
6
588
-1
8
PISAU.NET
597
8
640
0
9
MEDIA PERMATANG PAUH
681
13
782
+4
10
MYKMU.NET
682
7
604
-3
11
CHE DET
756
11
767
0
12
ROCKY BRU
779
12
779
0
13
THE FLYING KICK
780
9
679
-4
14
MALAYSIAN UNITED
797
49
            3,475
+35
15
PERAK TODAY
941
14
818
-1
16
SRIKANDI 7
948
16
1,068
0
17
TAIPING MALI
953
17
1,093
0
18
EMPAYAR PEMUDA
976
29
1,719
+11
19
PEJUANG BANGSA
1,014
20
1,202
+1
20
INFO CORNER-SUDUT DISKUSI
1,047
18
1,109
-2
21
ZULKIFLI NOORDIN
1,059
15
975
-6
22
BADUT RAKYAT
1,152
21
1,219
-1
23
AZLI SHUKRI TODAY
1,192
19
1,191
-4
24
DARUL EHSAN TODAY
1,281
26
1,569
+2
25
SEMUT HITAM
1,352
23
1,428
-2
26
NAJIB TUN RAZAK
1,384
32
1,866
+6
27
KITA GEMPUR.COM
1,387
22
1,427
-5
28
IPOH MALAY
1,398
30
1,804
+2
29
AIDC
1,529
24
1,487
-5
30
WARISAN 2057
1,627
34
1,950
+4
31
LAWYER GARANG
1,634
28
1,703
-3
32
GELOMBANG WANGSA MAJU
1,637
27
1,582
-5
33
ANAK SEBERANG
1,677
33
1,926
0
34
UMNO ONLINE
1,702
35
2,073
+1
35
ANWAR PEMBOHONG
1,863
25
1,527
-10
36
KERIS PUTERA
1,976
31
1,833
-5
37
GERAKAN TIMUR
2,152
44
2,799
+7
38
CUCU TOK SELAMPIT
2,199
41
2,646
+3
39
KL BOYZ
2,230
47
3,179
+8
40
SUNGAI RAPAT ONLINE
2,231
36
2,107
-4
41
PANGLIMA PERANG CYBER
2,458
43
2,883
+2
42
BLOG TAMINGSARI
2,531
40
2,637
-2
43
LAKSAMANA JEBAT
2,542
39
2,615
-4
44
MALAY DELIMA
2,556
53
4,089
+9
45
BIGDOGSOTCOM
2,607



46
BUMIYANG
2,637
51
3,581
+5
47
CELAH GELEGAR
2,446
38
2,384
-9
48
HUSIN LEMPOYANG
2,841
45
2,948
-3
49
KEDAH TIMES
2,885
37
2,323
-12
50
APA YANG TERSIRAT
2,925
59
4,537
+9
51
GUNUNG MAT CINCANG
2,932
42
2,761
-9
52
MYBLOGHUB
3,218
52
3,938
0
53
PUSAKA AYAHNDA
3,229
46
3,125
-7
54
MELAYURAYA DAILY
3,445
48
3,302
-6
55
BUAYA MERAH
3,456
62
5,232
+7
56
DR 1221
3,511
50
3,562
-6
57
PENGHUNI GUA
3,964
55
4,271
-2
58
DR KHIR TOYO
3,983
54
4,187
-4
59
NEUTRAL DAILY
4,032



60
DOUBLE Y
4,069
60
4,595
0
61
A KADIR JASIN
4,071
58
4,464
-3
62
PANTAU
4,219
66
5,964
+4
63
JIWA PARADOX
4,630
57
4,405
-6
64
CACA MARBA
4,698



65
OUTSYED THE BOX
4,771
56
4,339
-9
66
DUKE OF UMNO
4,909
69
6,663
+3
67
BULETIN ONLINE
4,917
78
8,271
+11
68
WAADAT
5,198
97
13,332
+29
69
BERANI MEMBUAT PILIHAN
5,226
67
6,166
-2
70
SAHABAT GUNUNG
5,698
61
4,769
-9
71
SELANGOR DAILY
5,941
64
5,437
-7
72
MALAYSIARIA
6,145
71
6,796
-1
73
BLOGENSTARZ
6,424
74
7,420
+4
74
DIMENSI
6,475
68
6,489
-6
75
PEJUANG MAYA
6,491
83
8,760
+8
76
BERANIKAN HATI
6,596
63
5,384
-13
77
RAJAHMAS
6,906
82
8,600
+5
78
MY ANGER,IT MAY BE YOURS TOO
7,451
65
5,452
-13
79
JKKK(P) KOTA SARANG SEMUT
7,460



80
UMNO GOMBAK SELATAN
7,488
81
8,593
+1
81
SANGGUL MELAYU
7,564
70
6,753
-11
82
PANEH MIANG
7,777
93
12,546
+11
83
SATU MELAYU
7,850
73
7,164
-10
84
MAT KILAU PENANG
8,008
96
13,304
+12
85
PUTRA MERDEKA
8,145
77
8,133
-8
86
LATEST ISSUE
8,307
76
8,006
-10
87
INNERBLOG
8,510



88
MEDIA CYBER
8,983
95
13,025
+7
89
PELANTAQ HUJAH
9,235
84
8,850
-5
90
BELANTAN
9,474
100
13,845
+10
91
AKU YANG GAMBI
9,469



92
ASPIRASI BANGSA
9,546
90
10,567
-2
93
PAAPAADA
9,727



94
ANAK MERDEKA
9,848



95
MUMMY ROKIAH
10,149
75
7,608
-20
96
WAKE UP
10,170
88
10,533
-8
97
TUNKU
10,227
79
8,454
-18
98
KLIK 1 MALAYSIA
10,378



99
ANGIN PERUBAHAN
10,423



100
KATA PAK TEH..!!
11,559
80
8,535
-20

X-PKR
11,960
98
13,479


USTAZ NOR AMIN
12,061
86
9,854


PENA MINANG
12,986
92
11,289


MULUT MELAYU
13,316
85
8,935


DUNIA TIGER
13,643
99
13,786


SUNGGUHKA..
13,964
91
11,069


JELAPANG
14,964
72
7,003


MELAYU PASIR GUDANG
14,927
94
12,625


CAHAYA KEBENARAN BERSINAR
15,798
87
10,346


MAHAGURU 58
16,233
89
10,549


BLOG TURUN ANAK TANGGA
BLOG NAIK ANAK TANGGA
BLOG KEKAL ANAK TANGGA
BLOG BARU DALAM SENARAIAN
BLOG TERKELUAR DARI SENARAIAN

5 comments:

  1. Why was Tulahan listed in this group? Have you read the blog?

    Oh my God, you must delete Tulahan from this group as soon as possible

    ReplyDelete
  2. WoWWW
    Ada ranking sudah kira bagus.
    Cabaran semangkin sengit...
    Pulun brooo !

    ReplyDelete
  3. salam perjuangan,
    mat kilau masih baru didalam arena blogger.baru 4 bulan beroperasi alhamdulilah ditangga ke 84.terima kasih kepada pembaca blog dan rakan-rakan seperjuangan.cabaran mendatang akan hebat,akan berusaha lagi.

    ReplyDelete
  4. Oh cayer lah.
    Bukan senang kerja ya.
    Yang best blog ini berharga RM235,500 tu, boleh jual blog ini beli sebiji rumah ini. mak oii, senang juga heh.

    ReplyDelete
  5. Blog Pro Kerajaan ucapkan terima kasih kepada Top ranking online memilih untuk senaraikan blog pro kerajaan sahaja. Tersukan TR tak payahlah listkan semua sekali termasuk anti kerajaan, mengabehkan boreh jer. Langkah ini sebagai satu sumbangan TR kepada negara Tahniah.

    ReplyDelete

Hantarkan komen anda, pihak kami menerima segala maklum balas mahu pun teguran untuk kebaikkan kita semua. Terima kasih diatas segala komen anda tanpa prasangka.